WhatsApp BuurtPreventie (WABP) bestaat uit een groep in WhatsApp waarin buurtbewoners elkaar kunnen attenderen op verdachte en alarmerende situaties in het dorp.

De werkgroep WhatsApp Buurtpreventie Vledderveen is in 2021 opgericht. Met zo’n 70 deelnemers verspreid door het dorp zorgen we ervoor dat onze mooie buurt weer een stukje veiliger wordt.

WhatsApp Buurtpreventie in Vledderveen wordt beheerd door Joran Dost. Tevens is de beheerder het aanspreekpunt voor vragen en aanmeldingen. Spreekt de deelname aan de groep(en) u aan? Meld u zich dan gelijk aan door te mailen naar: buurtpreventievledderveen@gmail.com.

Voor het aanmelden verzoeken wij u de volgende gegevens mee te sturen:

  • Volledige naam (voor- en achternaam)
  • Adres
  • Postcode
  • Mobielnummer
  • E-mailadres

Deze gegevens worden niet gedeeld met anderen en zijn enkel bedoeld voor het verwerken van de aanmelding en het bijhouden van de administratie. Voor meer informatie verzoeken wij u om de privacyverklaring zorgvuldig door te nemen. Mocht u naar aanleiding vragen hebben dan kunt u de beheerder altijd mailen.

Aanmeldprocedure

Wanneer u zich aanmeldt krijgt u van ons een bevestigingsmail en wordt u toegevoegd aan de WhatsApp alarm groep: Alarm – WABP Vledderveen. Dit houdt in dat u de officiële WhatsApp-app op uw telefoon geïnstalleerd moet hebben.

Bij de mail worden ook documenten bijgevoegd die u kunt doornemen. Deze documenten geven (verdere) toelichting waarvoor de groepen bedoeld zijn, wat verwacht wordt van deelnemers en de huisregels.

Kijk voor meer informatie op de officiële website van WhatsApp BuurtPreventie: https://www.wabp.nl/