Op de tweede bewonersbijeenkomst op maandag 28 november waren ca 20 bewoners aanwezig. De avond begon met een presentatie van Jantine Koppert van de GrEK over de volgende stappen in het proces. Daarna presenteerden Sam van der Meij van de GrEK en Onno Bosman van Bosman Duurzaam Advies de resultaten van de zes EPA’s uit Vledderveen. De laatste presentatie door Jordy Dijkstra en Peter ten Cate (beide van BEVO) ging over isolatie. Er werd wederom volop gebruik gemaakt van de gelegenheid om vragen te stellen. 

We willen iedereen bedanken voor de geslaagde avond.

De presentatie is na te lezen onderaan deze pagina onder het kopje PRESENTATIES

Regulier overleg met de gemeente Stadskanaal 7 december.

Na een korte terugblik op de afgelopen periode vanaf 14 september is er gesproken over de komende activiteiten en waar nodig zijn hierover afspraken gemaakt. Namens de gemeente Stadskanaal waren wethouder Ingrid Sterenborg en Tobias van Bakel aanwezig.