De excursie naar Anders-Verwarmen in Hoogezand op 29 oktober is door ruim 20 bewoners bezocht en was de moeite waard. De presentatie van Jeroen Post over alternatieven om je huis te verwarmen was helder en goed te volgen. Tijdens de presentatie was er volop gelegenheid voor het stellen van vragen waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. 

 Hieronder de reacties van een aantal bewoners:

– De excursie naar Anders Verwarmen was absoluut de moeite waard. Veel informatie en veel vragen van de aanwezigen die deskundig en in begrijpelijke taal werden uitgelegd. Ik snap nu hoe het zit met de combi van zonnepanelen met een (hybride) warmtepomp en bijbehorende keuzes over tapwater.

– Wij waren zeer tevreden met de presentatie, echt een aanrader voordat je een keuze gaat maken.

– Ik heb 18 oktober het verhaal gehoord in Hoogezand. Het is zeer de moeite waard. De twee en half uur was zo om en boordevol zinnige informatie. Het verhaal werd levendig en objectief en met humor gebracht. Er werd goed geluisterd naar alle ingewikkelde en eenvoudige en herhaalde vragen en in gewoon mensentaal op geantwoord. Een aanrader!

Naar aanleiding van een andere reactie uit het dorp waarom we een commercieel bedrijf inschakelen en geen onafhankelijke partij het volgende. De belangrijkste afweging voor de keuze van Anders Wonen was dat helder en voor iedereen begrijpelijk wordt uitgelegd hoe al de verschillende installaties werken en daar ook werkend aanwezig zijn. Niemand wordt verplicht bij dit bedrijf een artikel, advies of andere werkzaamheden af te nemen.