Vledderveen Schoon 30 oktober.

Plaatselijk Belang Vledderveen organiseert op zaterdag 30 oktober een schoonmaakochtend, om het zwerfafval in de straten van Vledderveen op te ruimen! Voor deze actie zoeken we vrijwilligers. We verzamelen om 10.00 uur en starten met een kop koffie, waarna we de straten gaan opschonen! Na afloop van de schoonmaakochtend is er rond 12.00 uur een lekkere lunch, verzorgd door Summertime.  Start- en lunch-plek wordt nog bekend gemaakt.

Aanmelden is gewenst, i.v.m de bestelling voor de lunch. Er zijn een tiental hesjes beschikbaar, hebt u er zelf een, neem die dan mee. Voor materiaal wordt gezorgd. Meld je vóór 23 oktober aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever het strookje van de flyer ingevuld in bij Ine Bles, Waterschapsweg 39 te Vledderveen.

Op 13 november zullen enkele vrijwilligers een aantal nestkastjes ophangen. Wie zelf nog een nestkastje wil ophangen, kan er vanaf half oktober een ophalen bij Leka Trading, 3de Oomsberg 7.

 

 

 

Agenda 2021

Januari

  :  

Februari

6 febr.   Lichtjes-actie
    Winterfoto-actie
  : Algemene Ledenvergadering

Maart

 27 :  Vledderveen Schoon

April

  :  

Mei

  :  

Juni

10  De burgemeester op    bezoek

September

     
     

Oktober

 22    Bowlen bij de Rode Loper
 23    Jeugdactiviteit: Lasergamen
 30 :  Vledderveen Schoon
     

November

 13    Nestkastjes Plaatsen o.v.b. 
 18    DorpsvisieBijeenkomst Afgelast
 20    GARAGEVERKOOP VLEDDERVEEN
 27 :  Sinterklaas