Doldwaze klucht ‘Wie is de koe?’

Doldwaze klucht ‘Wie is de koe?’

komt naar je toe!  Zaal Veldzicht organiseert: 


5 februari in Zaal Veldzicht in Vledderveen

Komende maanden is de klucht ‘Wie is de koe?’ te zien in verschillende cafés in de provincie Groningen. Dit ‘kleintje theater’ bezorgt haar gasten een doldwaze, ouderwets gezellige avond met livemuziek. En dat gewoon in het café in je eigen dorp! De voorstelling was al te zien in o.a. Groningen en Zoutkamp. Een aantal reacties: ‘Het was een heerlijke avond’, ‘Ik heb in tijden niet meer zo gelachen’ en ‘Dit is precies waarvoor ik naar dit café gekomen ben’.

Wie is de koe? 
Na de succesvolle tournee in 2013 van ‘De Klucht van de Molenaar’ langs diverse molens in de provincie, toert Metafora nu met een eigentijdse bewerking van een andere klucht van Bredero: ‘De Klucht van de Koe’. 
In de hilarische, actuele klucht ‘Wie is de koe?’ wordt een boer slinks verleid om zijn eigen koe te verkopen zonder zelf van de opbrengst te profiteren. Tijdens de voorstelling blijkt dat het je laten verleiden tot list en bedrog makkelijker gaat dan je denkt. De avond wordt opgeluisterd met heerlijke Nederlandstalige meezingnummers die live worden gespeeld. Kaarten en informatie
‘Wie is de koe?’ is te zien op 17 januari in café Harmonie in Oude Pekela en op 5 februari in café Veldzicht in Vledderveen. De voorstelling begint om 20:00 uur. Vanaf 19:30 is de deur open en staat er een gratis kopje koffie/thee voor je klaar.
Kaarten kosten €9,50 per stuk en zijn te koop bij café Harmonie en café Veldzicht. Reserveren kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wacht niet te lang want vol = vol!

Meer informatie over de inhoud van de voorstelling en de andere speeldata vind je op www.stichtingmetafora.nl.

 

Agenda 2022

 

Januari

 15   Nieuwjaarswandeling afgelast

Februari

     
 1-21 : Algemene Ledenvergadering op dezelfde wijze als in 2021.

Maart

 5   Voorjaarswandeling
 26 :  Vledderveen Schoon

April

 9 :  Jeugdactiviteit Pasen
21   Dorpsvisiebijeenkomst

Mei

 21 :  Fietstocht
     

Juli

   Zomerfeest
2-07 Garageverkoop
2-07 Activiteit voor de Jeugd basisschoolleeftijd
2-07 Feestavond
   

September

 26   Voorlichting Duurzaam Vledderveen

Oktober

 15 :  Vledderveen Schoon
     

November

     Dorpsvisie?
 26 :  Sinterklaas