AED in Vledderveen

AED in Vledderveen

OPROEP!

 Aan alle inwoners van Vledderveen,

Reeds geruime tijd zijn we als Vereniging Plaatselijk Belang Vledderveen bezig om een AED gerealiseerd te krijgen binnen ons dorp.

Inmiddels is duidelijk geworden dat de gemeente ons financieel hierbij niet gaat ondersteunen.

Toch vinden wij het belangrijk dat die AED er komt, zeker omdat een aantal inwoners jaarlijks de benodigde reanimatie met AED-cursus volgt bij een erkend instructeur. (we zijn nog met de gemeente in overleg of we deze cursus wel vergoed kunnen krijgen).

Een van onze inwoners heeft zich bereid verklaard om een aanzienlijke financiële donatie te doen om zo de aanschaf dichterbij te brengen.

Vandaar dat we langs deze weg een dringend beroep doen op de inwoners van Vledderveen en/ of bedrijven, die een financiële bijdrage willen leveren. Zodat we uiteindelijk de AED kunnen aanschaffen en ook het onderhoud daarvan de komende jaren kunnen financieren.

Voor bedrijven kan het aantrekkelijk zijn de bijdrage als sponsorbijdrage aan te merken, zodat deze gedeeltelijk aftrekbaar is. Onze pennigmeester kan hiervoor een sponsorfactuur opstellen.

Het is de bedoeling dat de AED via de app van Hartslag.nu gaat werken, de kast die eromheen komt wordt dan ontgrendeld door de meldkamer en de mensen in de buurt die zich via de app hebben aangemeld worden gewaarschuwd om actie te ondernemen, de AED op te halen en hulp te gaan verlenen.

Het kan ons dorp nog een stuk veiliger maken!

Als je/ u bij wilt dragen aan een veiliger Vledderveen, meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het bedrag dat je wilt schenken. Het bedrag kan overgemaakt worden op: Rekeningnummer: NL 03 RABO 0105756482, t.n.v. Plaatselijk Belang Vledderveen, o.v.v. sponsorbijdrage AED Vledderveen.

(Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld en alleen kenbaar gemaakt als je daar zelf toestemming voor geeft).

Aanmeldingen graag voor 14 juni a.s.

We hopen op genoeg bijdrages zodat we binnenkort tot aanschaf over kunnen gaan.

Met vriendelijke groet,

Namens bestuur Plaatselijk Belang

Ine Bles, secretaris.

 

 

Agenda 2022

 

Januari

 15   Nieuwjaarswandeling afgelast

Februari

     
 1-21 : Algemene Ledenvergadering op dezelfde wijze als in 2021.

Maart

 5   Voorjaarswandeling
 26 :  Vledderveen Schoon

April

 9 :  Jeugdactiviteit Pasen
21   Dorpsvisiebijeenkomst

Mei

 21 :  Fietstocht
     

Juli

   Zomerfeest
2-07 Garageverkoop
2-07 Activiteit voor de Jeugd basisschoolleeftijd
2-07 Feestavond
   

September

 26   Voorlichting Duurzaam Vledderveen

Oktober

 15 :  Vledderveen Schoon
     

November

     Dorpsvisie?
 26 :  Sinterklaas