Pimp je fiets!

Pimp je fiets!

Pimp je fiets wedstrijd! Doe je mee?

Vanuit het project Centrumvernieuwing starten we een wedstrijd: ‘Pimp je fiets’. Wil je meedoen? Laat dan je creativiteit zien door je fiets te pimpen in het thema 'Duurzaam en Gezond'.  Stuur voor 1 oktober een foto in en geef uitleg over je ontwerp. Waarom past dit ontwerp het beste bij ‘Duurzaam en Gezond’? Wie weet: misschien win jij dan op 8 oktober, tijdens de officiële afronding van de Aanpak Verkeersplan, het prijzenpakket!

Hoe werkt het?

  • Pimp je fiets in het thema ‘Duurzaam en Gezond’
  • Stuur ons een foto van je gepimpte fiets met uitleg over je ontwerp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Zet in het onderwerp van de mail ‘Pimp je fiets’ wedstrijd en vermeld je naam en hoe we je kunnen bereiken.
  • Je kunt tot 1 oktober je foto en uitleg naar ons sturen.

 

Gebruik je fantasie bij het ontwerpen van je gepimpte fiets. De jury is niet op zoek naar de mooiste gepimpte fiets, maar naar de meest creatieve. Daarom is het ook belangrijk om het idee achter je ontwerp uit te leggen. Zo kan de jury het beste beoordelen welke fiets het meest creatief is.

Prijzenpakket
Na 1 oktober kiest de jury de winnaar. De winnaar ontvangt een uitnodiging om samen met zijn of haar gepimpte fiets als gast te komen naar de officiële afronding van de Aanpak Verkeersplan in Theater Geert Teis. Dit is op donderdag 8 oktober om 14:00 uur. Deze middag staat in het teken van de fietsveilige route in het centrum. Gedeputeerde Fleur Gräper – van Koolwijk van de provincie en wethouder Brongers zijn ook aanwezig. Zij gaan onder andere een verkeersspel spelen op het Raadhuisplein.

Als jij de winnaar bent ben je ook één van de genodigden. We ontvangen je daar graag samen met je gepimpte fiets. Je ontvangt dan je prijs: een fietspakket samengesteld door winkels uit de hele gemeente en de provincie Groningen met alles wat je nodig hebt om veilig en voorbereid op de fiets te stappen!

 

 

Agenda 2022, 2023

 

Januari 2023

 21   Nieuwjaarsbijeenkomst
 23  

Werkgroep Duurzaam:

We energy game

Februari

 17 : Algemene Ledenvergadering 

 

 

 

 

Oktober 2022

 12   Energie-café
 15 :  Vledderveen Schoon
 29    Excursie Duurzaam

November 2022

  26 :  Sinterklaas
  28    Bewonersbijeenkomst Duurzaam