Informatie van de gemeente Stadskanaal over het Corona virus

Informatie over Corona

Het coronavirus beheerst al weken het nieuws. Verspreid over Nederland zijn er mensen besmet met het coronavirus, dat de ziekte COVID-19 kan veroorzaken. De meeste patiënten met dit virus hebben koorts en luchtwegklachten.

Neem daarom de instructies van het RIVM ter harte en deel deze met uw collega’s. Bijgevoegd vindt u een poster waarmee u aangeeft dat u tijdelijk geen handen schudt om verspreiding te voorkomen.

Heeft u vragen, of bent u ongerust over het coronavirus? Dankunt u terecht bij het landelijk publieksinformatienummer 0800 1351.

Voor actuele gezondheidsinformatie over het coronavirus kunt u de site van het RIVM raadplegen. Hierop staan de antwoorden op veel gestelde vragen en instructies om verspreiding te voorkomen.

Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een vraag over uw eigen gezondheid? Neem dan tussen 8.00 en 17.00 uur contact op met de GGD via 050 3674000. Of raadpleeg de website van de GGD.

Ook op Rijksoverheid.nl vindt u informatie over het coronavirus. Hier leest u bijvoorbeeld over de gevolgen voor onderwijs, kinderopvang, werknemers, werkgevers, ondernemers, reizigers en openbaar vervoer.


 

Agenda 2022

 

Januari

 15   Nieuwjaarswandeling afgelast

Februari

     
 1-21 : Algemene Ledenvergadering op dezelfde wijze als in 2021.

Maart

 5   Voorjaarswandeling
 26 :  Vledderveen Schoon

April

 9 :  Jeugdactiviteit Pasen
21   Dorpsvisiebijeenkomst

Mei

 21 :  Fietstocht
     

Juli

   Zomerfeest
2-07 Garageverkoop
2-07 Activiteit voor de Jeugd basisschoolleeftijd
2-07 Feestavond
   

September

 26   Voorlichting Duurzaam Vledderveen

Oktober

 15 :  Vledderveen Schoon
     

November

     Dorpsvisie?
 26 :  Sinterklaas