Whatsapp buurtpreventie app

17-11-2020: We hebben een vrijwilliger gevonden die beheerder wil worden van de Whatsapp buurtpreventie app in de persoon van Joran Dost, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hij gaat het totaal plan beheren en zoekt daarvoor per straat iemand die voor zijn straat de gegevens wil invoeren, dus belangstellenden kunnen zich bij hem melden.
Wil je meer informatie over wat de whatsapp buurtpreventie inhoudt, kun je kijken op https://www.wabp.nl/
We hopen dat enkele mensen zich zullen aanmelden bij Joran en uiteraard ook dat daarna zoveel mogelijk mensen zich bij hun straatbeheerder zullen melden om hun nummer te vermelden in de buurtpreventie-app.
 
Alvast bedankt voor jullie medewerking. 
 
10-11-2020: Na ons uitgebreid te hebben laten informeren over de Whatsapp buurtpreventie-app door Anna Hoogslag heeft het bestuur besloten dat het zinvol is om dit in Vledderveen uit te rollen, via  WABP, de organisatie waar je ondersteuning kunt krijgen voornamelijk wat betreft groepsregels die horen bij het beheer van zo'n app.
Het gaat hierbij om het melden van niet pluis dingen, verdachte situaties, en is zeker niet bedoeld om alles wat voorbij komt te delen. Het moet geen roddelgroep worden. Je moet het vooral zien als een preventieve maatregel, om evt. mensen die iets negatiefs in de zin hebben te ontmoedigen.
 

 

Agenda 2021

Januari

  :  

Februari

6 febr.   Lichtjes-actie
    Winterfoto-actie
  : Algemene Ledenvergadering

Maart

 27 :  Vledderveen Schoon

April

  :  

Mei

  :  

Juni

 10 : 

 Kennismaking met

de burgemeester

September

     Feestelijk samenzijn
     Nestkastjes Plaatsen o.v.b. 

Oktober

  :  Vledderveen Schoon
     

November

  :  Sinterklaas